top of page

Elke Lecluyse

Wie ben ik?

SDP01080_edited.jpg

Ik ben Elke, zelfstandige diëtiste en voedingsdeskundige. Ik ben gepassioneerd over gezondheid, voeding en zelfzorg met daarbij ook de moeilijkheden die hieraan verbonden zijn. Door mijn eigen worstelingen met mijn relatie met voeding besloot ik om diëtist te worden. Ik wil graag de hulp aanbieden aan mijn patiënten die ik toen ook nodig had. 


Ik vestig mij momenteel in Medibattel Plus op de Battelsesteenweg 261, 2800 Mechelen. Hier zal ik parttime aanwezig zijn terwijl ik nog enkele specialisatie-opleidingen afrond. 

Over: Over

Opleidingen

Net dat stapje extra

Opleiding Healthy habits coaching

Ik volgde in 2022 de eerste opleiding van Celien Rombouts van Healthy habits. In deze opleiding leerde ik de praktische toepassing van intuïtief eten om jou zo optimaal mogelijk te helpen.

Opleiding Professional voeding en sport

Midden februari 2023 zal ik afstuderen als sportdiëtiste. Ik volgde de opleiding professional voeding en sport aan de HAN University of Applied Sciences in Nijmegen, Nederland. Hier leerde ik de in en outs van de sportwereld en hoe ik jouw sportprestaties optimaal kan ondersteunen.

Postgraduaat eetstoornissen

Ik volg momenteel een opleiding van een jaar om eetstoornispatiënten optimaal te kunnen behandelen. Deze zal ik afronden in juni 2024. Zelf heb ik al ervaring met eetstoornissen doordat mijn stages en bachelorproef ook over eetstoornissen gingen en ben ik daarnaast ook ervaringsdeskundige (zelf had ik Boulimia nervosa, inmiddels ben ik hiervan al 7 jaar hersteld)

Opleiding Voeding- en dieetkunde

Ik studeerde af als diëtiste en voedingsdeskundige aan de HoGent in 2022

Over: Functies
bottom of page