top of page

Aanbod

Nu beschikbaar

Gratis kennismakingsgesprek

In een gratis gesprek van 20 minuten leren wij elkaar kennen. Dit kan fysiek of online worden georganiseerd


Samen verkennen we jouw hulpvraag en kom je te weten hoe ik jou het beste kan helpen. Hierna kan jij zelf kiezen of je een nieuwe afspraak maakt en we samen aan de slag gaan. 

Intake gesprek

Tijdens een intake gesprek gaan we direct aan de slag. Samen onderzoeken we verschillende aspecten zoals algemene informatie, eetgewoontes, voedingskeuzes, hoe jij over voeding denkt, wat er mis gaat bij jouw voeding/voedingsgedrag en welke doelen jij hebt. Door het onderzoek leer ik jou beter kennen zodat ik jou op de best mogelijke manier kan ondersteunen en helpen. 

Ben jij doorgestuurd door de dokter andere hulpverlener dan plan je best direct een intake gesprek in. 

lang opvolg consult

Een lang opvolg consult duurt 60 minuten. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om aan jouw doelen te werken en geef ik jou de educatie mee die jij nodig hebt.

kort opvolg consult

Tijdens een kort opvolg consult nemen we kleinere stappen om jouw doelen te behalen. Vind jij het aangenamer om stap voor stap vooruit te gaan dan is dit mogelijks wel een ideale tijdsperiode om dit in te bereiken. We bespreken de doelen van vorige afspraak en vormen nieuwe doelen voor de volgende afspraak. 

Afhankelijk van jouw doelen en vordering kan jij een kortere opvolg sessie inboeken. Bij de eerste paar sessies raad ik je aan om toch te kiezen voor een langere opvolg. 

Aanbod: Prijslijst
bottom of page