top of page
SDP00828.jpg

Specialisaties

Een haalbare behandeling afgestemd op jouw noden

Specialisaties: Diensten
322743231_2085911274934268_8404831301616910845_n.jpg

Intuïtief eten

Met intuïtief eten stappen we eigenlijk weg van de klassieke diëtetiek. Hierbij kijk ik neutraal naar je gewicht en focussen we vooral op het herstellen van het honger- en verzadigingsgevoel. Daarnaast gaan we samen dieper in op de dieetcultuur, opvoeding, voedings-gewoontes, lichaamsbeeld en leer je hoe je met voeding voor jezelf kan zorgen. Samen gaan we opzoek naar een individuele en haalbare manier om jouw voedingsgewoontes aan te pakken.

SDP01372_edited_edited.png

Educatie over sportvoeding

Wist jij dat je jouw sportprestatie kan ondersteunen met voeding? 

  • ervaar minder klachten 

  • sport beter

  • bouw makkelijker spieren op 

  • herstel sneller 

Met voeding aan te passen rondom jouw sportprestaties kan je jouw training optimaal ondersteunen. Samen zoeken we naar aanpassingen die voor jou niet veel extra moeite kosten, denk zo aan: 

  • timing 

  • kwaliteit 

  • kwantiteit 

  • afstemming op belasting 

  • ...

SDP00850.jpg

Eetstoornissen

Je voelt je slecht in je vel en heel je denkwereld draait om eten (en wat niet te eten), je bent veel bezig met hoe je eruit ziet en wat anderen van je denken. Door controle te nemen over je voeding lijkt je leven in controle maar eigenlijk is het dat niet...


Leren hoe je tegen de eetstoornis kan vechten en hoe je beter op je eigen noden inspeelt zijn bij het verslaan van de eetstoornis cruciaal.


En laat het me je nu al zeggen... Het leven zonder die twee strijdt in je hoofd is zoveel beter, jezelf vinden en terug genieten kleine dingen, voor jezelf zorgen met voeding en leuke momenten beleven met vrienden & familie zijn zoveel meer waard dan luisteren naar die strenge stem in je hoofd. 

De behandeling van een eetstoornis is vooral psychologisch maar de ondersteuning van een diëtist kan van groot belang zijn. 

Wil jij graag werken aan je verstoorde relatie met voeding, boek dan hieronder een gratis kennismaking of  een intake gesprek in. 

Waarmee kan ik jou nog helpen?

Voeding heeft verschillende functies en kan je zowel fysiek als mentaal verzadigen. Op verschillende vlakken van het leven kan met voeding ook iets misgaan. Met een creatieve, dynamische en verantwoorde benadering van gezondheid, evenals een uitgebreide vakkennis, help ik jou je doelen te bereiken en je problemen op te lossen. Dit steeds op een persoonlijke en milde manier.

Gezonde gewoontes leren opbouwen

Educatie over gezonde voeding

Bewust leren omgaan met eten

Intuïtief eten

Zoeken naar een gezonde levensstijl die voor jou haalbaar is

Emotioneel eten

Sportvoeding

Ondervoeding

Overgewicht / obesitas

Educatie diabetes (voortraject)

Lactose-intolerantie

Verstoorde bloedwaarden: cholesterol, leverwaarden, vitaminen, bloeddruk

Prikkelbaar darmsyndroom

Eetstoornissen

Specialisaties: Diensten
bottom of page